Saknar min prinsessa <3

Nu har jag varit utan min prinsessa i en vecka! Jag saknar henne jättemycket och även om jag är sjuk så kan jag snart inte hålla mig längre. Min underbara tjej <3
/emilia

KOMMENTERA (0)
publicerat i E M I L I A / länka inlägget

   

irriterad!!

blir irriterad på er bloggläsare om alltid ska tro saker och överdriva situationer som ni inte vet någonting om. ni kankske vet vad jag menar, det är videon som ligger uppe på ponnysanning.se (harlem shake @luleåridklubb). och kommentarerna som skrivits där tycker jag är helt onödiga och rent ut sagt elaka. jag brukar inte bry mig ang. dessa kommentarer men jag skrev faktiskt ett svar tillbaka till en person (anonym var h*n ofc) som skrev dryga saker. 
och visst, detta är ingen stor grej, men den är ändå värd att tas upp eller hur? 
 
det pratas om att man har sågat hästen i munnen, det är synd om hästarna, vi har fel musik, hästarna är rädda osvosv.
först och främst så vill jag veta vad som får en att skriva att hon sågade sin häst i munnen? ursäkta? när man sågar hästen i munnen tar man en tygel i taget och rycker tag i den. DET är sågning. och DÅ om något är det synd om hästen. anledningen till att ni tror att hon sågar sin häst i munnen är för att hon dansar uppe på hästryggen. ni ser ju att tyglarna är glapp också så vad är problemet? är det synd om hästen för att någon sitter på den och dansar och rör sig uppe på hästryggen? det ni säger är BULLSHIT ska ni veta. hade ni varit där och sett hennes lugna och fina ridning där och då, då hade ni nog fått en annan uppfattning. hästen var rädd i början och hon bara tog det lugnt. det är SÅ man ska göra. självklart är hästarna skeptiska till massa dräkter, ljus och musik i början. men såg ni inte att det var lugnt sen? när dom hade accepterat situationen? så nej, det var inte synd om hästarna, och om det hade varit så att det var det hade vi aldirg gjort detta. och hade dom varit för rädda hade vi självklart tagit dom tillbaka in i stallet. 
 
ja, jag är förbannad på er som inte kan hålla fingrarna borta och skriva saker som ni inte egentligen vet någonting om. det om något är dålig stil. fattar ni hur kul vi hade? det var asroligt så vi tänker inte låta era kommentarer göra oss besvikna, vi ägde och vi är så jävla coola bara så ni vet. ;)
 
/emilia
KOMMENTERA (2)
publicerat i Å S I K T E R / länka inlägget

   

Gårdagens ridlektion

Benji vr den som fick följa till klubben och träna för Åse. Ibörjan så trotsade han omkring och bara lekte med mig, Antingen sprang han hela tiden , och när man sa att han inte fick springa då stannade han ! haha , buse ♥
 
Men efter ca 30 min när jag vart lite arg på han så gic det så braaa ! Han började jobba med bakbenen och ryggen och han vart väldigt smidig . vi travade över bommar som låg på volt , sedan rakt spår , sedan in på en volt med bommar igen. . Jag är supernöjd , det käns som att allt flyter på med mig och benji , jag hittar mer och mer knappar . Varje dag är en ny upplevelse , trots bäbin♥
Imorgon om jag mår bättre så ska jag rida lösgörande med han , Lorden ska galopperas av i skogen och sedan ska han oxå gå lösgörande. hela dagen är full av aktiviteter , tagga !!!
 
// Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Klubbhoppningen

Benji :
Ld: Han var som en klocka , han hoppade superbra och lyssnade på allt jag gjorde. Supernöjd ! Vart en relfri ritt .
Lc: Han var exakt som förra banan , Hoppade bra , men sedan på om hoppningen så hängde han sig lite  handen,  Det vart lite kamp till näst sista hindret, han han inte upp med frambenen . Och han rev . Men annars var det en superfin bana . Nöjd med hur jag red .
 
Lorden :
LC: Han hoppade SUPERBRA , Han var SÅ JÄVLA KLOKREN på själva banan . haha , i omhoppningen vart det missförstånd och han tänkte hoppa 1 ( som var en bakvänd oxer på 90 cm) Bakofram , jag tog i han och han slängde sig åt sidan , jag tappade balansen och föll av . Men jag är nöjd , det blir missförstånd ibland . Thats it !
 

Tack så mycket för bilderna celise ! www.syskonryttare.blogg.se
 
 
// Amanda
 
KOMMENTERA (1)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Sjuk , sjuk och sjuk

Som emilia är jag ochså sjuk , ont i halls , huvudvärk och illamående. Skulle igentligen vara med Emilia och Nina idag, men vi fick ställa in det :/ 
Skulle även rida Lorden , men jag får inte fara till stallet för mamma . Jag måste vila ..Kroppen sägerifrån att den inte orkar mer. Och 1 timma och 30 min dressyrlektion igår gjorde nog inte saken bättre.
Helt slut ....
 
 
Nu ligger jag och myser med hunden , drågar hallstabletter och te. Hoppas att man mår bra till imorgon !
// Amanda
KOMMENTERA (1)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

sjuk

anledningen till att jag inte bloggat på två dagar är den att jag inte har orkat det, pga att jag inte alls mår bra. jag har varit sjuk ända sedan jag kom hem från USA, och det var den fjärde januari. sedan dess har jag varit förkyld, och nu har jag fått öroninflammation, huvudvärk, illamående och feber. jag tror att kroppen sa stopp helt enkelt. så imorgon ska jag till vårdcentralen för att kolla om det är något virus eller något annat, för nu har jag varit sjuk konstant i nästan tre månader. 
 
nu har jag legat i soffan hela dagen, för jag var på LRK inatt. det var roligt såklart men nu mår jag skit ;) det var tacokväll med 10 st från dom och 10 st från brk, lyckad kväll! lärde känna några nya människor om man inte tänker på dom jag kände innan då :) vi gjorde en egen version av Harlem shake, lekte flaggleken, pratade och åt tacos. så nästa aktivitet med dom kommer anordnas på BRK! börjar tagga redan nu, och förhoppningsvis är jag lite fräschare då ;)
 
aja, ni vet att jag lever iallafall, vi hörs!
harlem shake @lrk :)
 
/emilia
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

wanties - www.madlady.se

kikade in på www.madlady.se och hittade massa saker som jag vill klicka hem! jättefina produkter hade dom, som passade speciellt mig i smaken. kika in vetja!
detta är fyra favoriter, gillar temat "space". jättefina eller hur? :)
www.madlady.se
/emilia
KOMMENTERA (2)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

gårdagens hopptävling

igår debuterade jag med Armani på klubbtävling och resultaten var helt underbara! världens finaste häst <3
 
LE: (hoppade med b-ponnysar utom tävlan, alltså 50 cm för att börja lågt) 0 fel
superfin! jävlades inte en ända gång under framhoppningen som han brukar när man rider, utan var fokuserad. jag red mycket bättre än vad jag brukade! fick bra språng, hoppade alla hinder 2-3 gånger innan jag skrittade tills det var min tur. väl inne på banan gick allt jättebra, litet konstigt språng på hinder nummer 1 men alla andra språng var bra! Så 0 fel på våran första start!
 
LD: (hoppade med b-ponnysar även här, 60 cm) 0 fel
Efter att jag hoppat första klassen efteranmälde vi mig till en till klass, och det gick lika bra. inne på framridningen var han lite taggad, och sparkade bakut en gång men inte mer, och det är ju bra! det är nämligen så att såfort jag hamnar i obalans eller liknande så sparkar han bakut, och det är det vi försöker ta bort, att jag ska hinna "parrera" honom innan han gör det. I denna klass gick det lite bättre, jämna språng på varje hinder. lite dåliga vägar från min sida men helt godkänt ändå. ponnyn leverarade! <3
 
så det kunde inte ha gått bättre, noll fel i båda klasserna på våran första tävling. så stolt över mig och ponnyn!
/emilia
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Kan dee Shop

3 favoriter från en av mina favorithemsidor, www.kandeeshop.se. kika in! beställ något och du kommer bli snyggast där du är. helt klart en riktigt bra butik för alla!
www.kandeeshop.se
/emilia
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

SPORTLOV!

Sitter här med min fina vän Amanda! Vi ska snart dra oss mot Jokkmokk där vi ska spendera resten av de 7 dagarna med skoter, hästfritt! Rätt skönt att ändå ha en hästfri vecka faktiskt. Har inte haft någon bloggmotivation  senaste tiden alls, därav uppdateringen. Men den ska komma tillbaka efter lovet! Har annars ridit Pluto, Pavve och Palten! Hoppningen behöver vi inte ens prata om och Pavve har varit allmänt busig! Palten har varit jättefin! Finhästarna ♥ Nej nu måste jag verkligen gå, jag håller tummarna för alla Boden-ekipage som tävlar i Umeå och hemma i helgen! Ni får ha det så bra, kram!
'Mojje♥'
 
/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

Glädje på hög nivå

Ponnyerna är badade , allt är packat , nu är det bara att invänta Klubbis på Bodensridklub imorgon! Är grymmt taggad och nervös. Jag brukar alldrig vara det , har otroligt kalla nerver , men nu känner jag bara mer och mer hur det bubblar i magen ;)  Det blir att hoppa  Ld+5 clear round, Lc flygande omhoppning(?) med benji ,och bara Lc med lorden , kanske kanske kanske Lb om jag vill . Vi får se :)
Nu ska jag krypa mig isängs , drömma gott . Vill även hälsa alla Boden ekipage som är i umeå och tävlar ! HEJJA !!
 
// AManda
 
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Klubbtävlings outfit

Vad tycker ni ?


//Amanda

KOMMENTERA (1)
publicerat i / länka inlägget

   

GJORDE ETT FÖRSÖK TILL EN VIDEOBLOGG

KOMMENTERA (0)
publicerat i / länka inlägget

   

tillbaka

nu är vi alla tre tillbaka igen. ny design ska fixas, bloggtävlingar osv. nu blir det en nystart!!
 
jag är tillbaka efter min bloggpaus och den var välbehövlig kan jag säga. nu ger jag 100 %. nu har jag dessutom sportlov så jag kan blogga mera. det var det som var tänkt från början, att jag skulle börja blogga när jag fått lov.
 
imorgon blir det "tävling" för min del, klubbtävling. dock ska jag bara starta LE och hoppa 20 cm lägre med Armani. det är för att vi ska få en bra start. börja lågt och sedan öka :) så det blir 50 cm imorgon. därför ska jag hoppa honom om någon timma på brk, så det blir kul. amira kan jag tyvärr inte tävla pga. skavsåren som har kommit tillbaka :(
 
en annan grej som inträffat var att jag faktiskt flög av i onsdags, och det händer inte ofta kan jag berätta. senaste gången jag ramlade av var typ ett år sedan... och därför flyger jag av ordentligt när det väl händer hihi. så jag flög av amira på hoppträningen, jag hoppade barbacka då hon inte får gå med sadel nu när hon har skavsår, och vi hoppade en bana på ca. 90 cm. så kom jag på en oxer på den höjden, vi kom rätt bra in, men det blev ett missförstånd mellan oss och då stannade hon. jag hände på halsen, for på hennes huvud och då blev hon rädd, så hon kastade upp huvudet så jag gjorde en volt typ och landade på armen. det gjorde ont, fick en muskelbristning i armen. därför har jag haft väldigt ont sedan i onsdags, men det börjar bli bättre. det var också därför jag inte trodde jag skulle kunna tävla imorgon, men jag red igår och då gick det bra. (då var det dessutom en storhäst haha). jag trodde jag brytit armen igen, för jag ramlade av boss en gång och bröt den. och det var samma arm som jag landade på, men det var inte så farligt som tur var! 
 
ja, lite långt inlägg kanske men film på när jag flyger av kommer senare ikväll ;)
min fina prinsessa
/emilia
 
KOMMENTERA (1)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Anmäld !

Nu är jag anmäld till årets första klubbis! Jag är värkligen supertaggad :) Jag brukar varken vara taggad eller nervös .... Men nu kör vi ! 
 
Det blir en Lc med lorden , och Ld+5 Lc med Benji , perfa! Hoppas som vanligt på det bästa .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jag kan även säga att jag har något på g , med jag säger inte mer än så , och ja , det andlar om bloggen, kommer bli superkul. Men mer säger jag inte. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
// Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Forget people from the past, there is a reason why they didn't make it to the future.

Godmorgon kära bloggläsare! Sitter på skolan, men faktist helt morgonpigg! Efter skolan blir det att rida Pavve och sen bär det av mot BRK! Känns skönt att det är sista veckan innan sportlov.. Dock mycket som ska bli klart. 
Hoppas ni får n bra måndag! 
En bild i repris på mig och världens finaste ponny♥
 
/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

godmorgon

hej allihopa! Förlåt att jag inte bloggade igår. Men jag kände att tiden inte riktigt fanns där .
 
Igår så kom ju Emilia och red med mig , först red vi ut på en superkulig uteritt , båda våra ponnyer var väldigt glada i hatten ;) Efter ha varit och fräst i skogen så gick vi ner till banan och red lite dressyr . Lorden gick som en klocka i alla gångarter . Emilia och benji passar som handen i hansken ! Det gick superbra för dom med ♥ 
 
Nu sitter jag här med oscar och kollar på massa saker , Melinda for just hem efter att dom har sovit här inatt. Vi har haft så rackarns kul ! Vi har haft maraton , pratat , och spårade vi lite lätt ;) Nä , men vi har haft superkul.
 
Snart ska jag och mamma fara till Luleå för att kolla hoppning . Taggga !!!!!!! ♥
 
// AManda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Sur..

Är allmämt sur.. haha. Har ingenting att göra. Ingen vill umgås med mig heller.. HAHA...  Asså ååh. Bra väder ute, ingen skoter som fungerar heller....  Shut me. Den här dagen suger apa, abra då vet ni!
'En bild på mig och Luleå Ridklubbs ponny Ivory får liva upp sommarstämningen på bloggen ;-)'
 
/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

VÅRKÄNSLOR

Så mysigt väder det är ute idag! Mimmi har sovit hos mig så vi tog en tur i  skogen och på plan med världens finaste nordisar♥. Fröken är ju inte alls van att bli riden nästan, haha. Så när vi red halter och så på planen så blev de lite småhopp, hihi. Men försökte hitta ett stöd där hon tog det som mellan hand och skänkel oså, i slutet funkade det superbra! Hon var allmänt pigg hela passet så när jag gav hon långa tyglar så ställde hon sig på bakbenen, sötnöten♥. Mimmi skulle avsluta med två korta travsträckor i skogen på Pavve, och dom kom inte ens ut från gården. Han blev jättebusig och började slänga med huvvet och vända i försök till någon galoppbock haha. Så då satt jag upp och skulle trava honom, vi börjar likadant. En kastform av skjuta i från med bakbenen och vända i galopp. Väl ute på slingan tog jag en travsträcka som visserligen började med bock, så tröck till med skänkeln och då blev det en bra trav! Som vanligt var han jättenöjd hela passet! Älsklingshästen♥. Så detta pass resulterade bockar av glädje och PIGGA hästar, men det var såååå kul! 
 
 
 
/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

Ridpass på Yoghurt

Skrittade fram ganska länge, sedan kortade jag tygeln mer och mer för varje varv vi gick . Jobbade mycket skänkelvikningar och lösgörande . Han var så otroligt fin i traven , han gjorde superfina ökningar , skänkelvikningar . 
Han har ju lit probelm med formen i galoppen , han vill hälst ligga i en ganska öppen form . Men jag gick in på en volt för att göjja igenom han i galoppen. Efter några varv så lossnade han och gick superfint ♥ Det känns som att rida en liten dressyrponny . Han har mycket talang i dressyren ,men det är synd att corran är den som gillar när det går fort.. haha ;) 
 
Ni skulle bara veta vad jag saknar b-ponny tiden ...♥
 
Ska rida han imorgon på morgon med, då ska jag försöka få någon att filma .
 
// Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Dagen

HAde 3 lektioner sedan slutade vi för dagen , då för jag och pappa och handlade och fixade lite saker. Efter det så skjussade han upp mig till ponnyerna . Jag och mamma bestämde oss för att fara på en uteritt med Lorden och Bengt :) Mamma red Lorden och jag Benji . Från början gick det bra , båda skötte sig suerbra . Men när vi var påväg hemmåt så vart allt annat .. Båda stuttsade och busade hela tiden , haha göllpojkar ♥
 
Imorgon ska Emilia komma och rida med mig , kommer bli superkul ! Har inte träffat henne på länge, tagga ♥
2 snyggingar , Amyyr och Emyyl ;) ♥
 
// Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Puss på dig Eveline ! ♥

Puss puss eveline , det jobb du gjort med pluto är fantastiskt ♥
 
Från en liten räka till en RIKTIG SNYGGING! 
 
Amanda 
KOMMENTERA (1)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Amanda & Bengy

 
 
 
 
Oj vilket jobb Amanda gjort med denna ponny.. Jag såg han för lite mer än ett år sen när han stod hos en av mina kompisar helt omusklad och nästan helt outbildad. Visst ser han ut som en riktig fräck snygging det här!? Amanda du har verkligen gjort ett toppenjobb med honom! Jag tror på er! ♥
 
/Eveline
KOMMENTERA (3)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

Pool's Chantalie

 
 
 
 
 
Oj så jag saknar henne.. Världens finaste prinsessa!♥ Gud så roligt jag haft med denna ponny.. Men det känns så bra att jag får komma och hälsa på henne om jag vill, och jag vet att hon har det super i sitt nya hem! Chantalie♥
 

/Eveline
KOMMENTERA (1)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

15 februari

Fredag, min favvodag, när man ser fram emot en underbar skön helg haha ;). Efter skolan blir det stall för hela slanten, en tur i skogen på Pavve och att pyssla med lilla Mojje♥. I helgen ska jag umgås med underbara vänner och vara i stallen. Det vanliga alltså och de blir nog superkul som vanligt det också! 
Hoppas ni får en bra fredag!
 
'Pavvsi♥ hihi.'
 
/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget