Hold your head up, don't let them push you down

Denna hästvärd.... Den bjuder på lycka, tårar, goda vänner, bra gemenskap, man kan vara sig själv och det är aldrig någon som trampar en på tårna. Eller...? Vissa gånger skulle jag nog vilja kalla hästvärlden en mardröm, man kan inte vara sig själv, det är konkurans om vem som rider hästen bäst, vem som har snyggast kläder, man trycker ned varandra, det finns ingen gemenskap, allt handlar om att vinna annars har man ingenting där att göra, man ska prata skit om varenda person, och man känner sig inte välkommen. 
 
Ska det vara så? Nej vill jag då först och främst säga. Tänk om alla kunde vara snälla med varandra och bidra till en bra gemenskap, hjälpa varandra att komma frammåt och acceptera alla som dom är, vilken bra atmosfär det alltid skulle vara då & sååå kul det skulle vara då verkligen. 
 
TUMMEN UPP, till er som pushar & stöttar varandra & glädjer sig åt andras framgångar. Vi behöver fler av er i hästvärlden.
Tyvärr så blir man trampad på tårna ibland. Men blicka vidare, låt lyckan ta över och umgås med de vänner osm får dig att må bra. Hold your head up, don't let them push you down.
 

KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: