Kläderna i paketet

Bilderna för det inte helt rättvist .. Men på rikt är dom super . iPhone kvallan .. Tyvärr har min riktiga kamera gått sönder :(

//Amanda

KOMMENTERA (0)
publicerat i A M A N D A / länka inlägget

   

JAAA

Tack mamma 😍


/Amanda

KOMMENTERA (1)
publicerat i A M A N D A / länka inlägget

   

torsdag

hej mina vänner. i skrivande stund sitter jag med en hals som dödar mig långsamt och en kopp med varmt te i handen. ja, som ni märker är jag inte på skolan idag. min hals gör fruktansvärt ont och så har det varit i flera veckor nu. så idag stannar jag hemma för att bli frisk och mest troligt imorgon också. vill inte missa Linn Olsson på lördag pga. halsont direkt.
 
nu ska jag laga en god lunch med min lillebror (som också är sjuk idag, samma "sjukdom" som mig) och se på någon film. ha en fortsatt bra dag!
bild från igår när jag var hos elina. vi renoverade om i hennes sadelkammare, fixa dit bord och stolar och tog med oss tårta (vi var på 90årskalas innan haha) och kakor dit ut. en perfekt onsdagskväll blev det för mig.
 
/emilia

KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Skutt!

Mina rubriker är ju bara för bra va?  Har för ett tag sen kommit hem från klubben. Har hoppat Pluto för Cecilia. Känns grymt bra att ha någon på backen som hjälper en och rättar till saker som inte känns från hästryggen. Det stora plusset i det hela är att Cecilia haft mig som ridelev tidigare och dels sett Pluto en hel del och då vet hon självklart vad som ska finslipas! Och det är hur roligt som helst att rida för henne igen också! :D Hoppade litegrann idag. Hade en galoppbom med ett språng emellan också hinder. Funkade hyfsat bra, han är ju välldigt mycket ungponny att rida så han bli lätt vinglig. Men han slutar alldrig förvåna en, mitt älskade poonyhjärta! ♥ Hade som två hinder ganska tätt och gjorde i slutet ihop en volt av det. Eftersom det är välldigt mycket ungponny i honom avslutade vi övningen så fort vi fick bra flyt! Travade och skrittade av honom barbacka.. Hav var såå fin.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

4 favoriter - Hööks nya schabrak

som ni vet är jag en sucker för schabrak. jag älskar nästintill alla schabrak haha. men här visar jag 4 av hööks nya schabrak från deras nya kollektion. dessa är inte mina favoriter, men dom är ju inte fula? eller?
min favorit är det längst till höger, det bruna. men dock tycker jag det påminner lite om Schockemöhle? ni vet, deras kollektion som dom hade förra året? ni ska få se någongång :)
 
/emilia
KOMMENTERA (0)
publicerat i E M I L I A / länka inlägget

   

Dagen

Idag ska jag rida lektion med både lorden och Benji för Åse . Kommer bli superkul ! Efter det blir det hem och plugga ..

Benji var superfin igår , lorden vilade . Men med Benji red jag volter , skänkenvikningar , serpentiner för att mjukgöra honom . Funkade superbra då han vart som en liten dressyrponny ...mamma skulle fota men mobilen fick slut ström .

Nu sitter jag och väntar på att musiken ska börja . Ska sjunga med några , nog för att alla kommer bli döva , men yolo !!;)

// Amanda

KOMMENTERA (0)
publicerat i A M A N D A / länka inlägget

   

Ridpass på Harry

Hej!
idag red jag ett ridpass på harry. amira skulle gå idag men harry var tvungen att gå, så jag tog honom helt enkelt. men det är roligt med lite variation ibland också :)
 
vi jobbade lite med volter, skänkelvikning och galopp på volterna.
Det gick bra! särskilt skänkelvikningarna, dom gick över förväntan både på diagonalen och på långsidorna. 
i galoppen blir han väldigt tung i handen, men om man får en bra galopp så blir det lite bättre. 
men jag är nöjd! Det var roligt och harry var glad. efter ridpasset så skulle han inte gå något mera på kvällen så jag mockade osvosv till honom. då blev han glad :D
 
älskar min ridgrupp btw, vi är bäst. <3
 
- bildlöst inlägg - 
KOMMENTERA (3)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

JH-collection

helt ärligt vet jag inte om jag gillar JH-collection iår. jag gillade verkligen deras klassiska färger, brunt, beige och blått. nu är det blått och rött. nä, jag vet inte riktigt.
visst det är inga riktiga problem med dom, men jag gillar inte färgerna.
/emilia
KOMMENTERA (1)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

BILDTÄVLING!!

Nu kör vi igång en bildtävling där du kan vinna en bloggdesign gjord av mig, emilia. Det ända du behöver göra är att skicka in din finaste hästbild (det kan vara en häst i en hage, under en tävling, en failbild eller kanske en porträttbild?) till våran mejl: brkryttare@gmail.com! 
när jag fått nog många bidrag kommer jag välja ut mina 5 favoriter, sedan får NI rösta vem som vinner! ni kan skicka in bidrag fram tills på ONSDAG. 
 
SKICKA IN BILDER NU DÅ!
max en bild per person.
KOMMENTERA (1)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

min vecka

hallå!
såhär ser min vecka ut:
 
Måndag: Stallfri dag (var med tilda)
Tisdag: Ridning, stallet hela kvällen.
Onsdag: ska nog till Elina men annars stallfritt.
Torsdag: ska nog till Elina då med, annars stallfritt
Fredag: Stallfritt/Rida hos elina (vet inte riktigt)
Lördag: föreläsning med LINN OLSSON!!
Söndag: Hjälpinstruktör på kvällen.
 
så ser min vecka ut. som ni ser så är det dags för föreläsning på lördag med ingen mindre än Linn olsson! så sjukt taggad. en annan rolig sak är att jag ska få följa med och hämta henne på flygplatsen, hiho. saknar alla personer som jag har lärt känna och som jag inte har träffat på ett tag (tex. alla lrkare) - ska bli superroligt att träffa dom på lördag. Annars då? har varit med tilda efter skolan, det var najs som vanligt. men nu ska jag lägga upp en video (Ni kommer få se den snart) och dricka lite smoothie med mango och nån annan frukt, ha det bra!
 
/emilia
KOMMENTERA (1)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Lamicell - Riding Sport 2013

har verkligen fattat tycke för dessa schabrak från lamicell. jag älskar verkligen det bruna med grön kant. men nu får jag faktiskt sluta upp att köpa schabrak, har redan för många :/
detta schabrak finns på hooks.se för 449 kr.
 
/emilia
KOMMENTERA (1)
publicerat i E M I L I A / länka inlägget

   

HELGEN

Haft fullt upp med hästar och kompisar i helgen. Har ridit och haft det allmänt trevligt och skojigt! I Lördags red jag ett pass på Scally. För er som inte vet så står han i samma stall som Pavve. Red fram på honom i skogen först i alla gångarter och han var en riktig piggelin. Sen red jag dressyr på banan. Hittade han inte alls, utan han sprang bara på för att jag gjorde fel. Fick lite hjälp om hur jag skulle rida honom och vilken skillnad det blev. Han blev hur fin som helst och måste bara tillägga att det är stor skillnad att rida dressyr på en travare än på en ridponny. Men det känns bra, och jag kommer nog lära mig mycket av honom. Dels att det blir en så otroligt olik ridning till skillnad från de ponnyer jag suttit på. 
Har sen haft en trevlig Lördag och Söndag som spenderats med min fina vän Mimmi! 
Annars har jag också ridit Palten i går på klubben. Han blir lätt springig när det är hinder framme och andra hästar som galopperar runt honom. Red mycket volter, halter och avbrott. Det funkade riktigt bra och han blev verkligen jättefin och avslappnad mot slutet. Avslutade med två småskutt på en rättuppstående sockerbit, vilken ponny! Tror alldrig jag suttit på en så hinderärlig ponny i hela mitt liv! Fina Palten♥.
Som valigt då... Så får finaste Melie och Palten avsluta detta inlägg! ♥
 

/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

Piké - CRW

vad tycker ni om dessa pikéer? 
dessa ingår i Hööks nya kollektion 2013 och priset för dessa är 199 kr. 
en annan grej, som stört mig rätt länge, är att hööks aldrig byter färg på sina pikéer. vitt-marinblått-rött. tycker att de kanske ska köra lite mera FÄRG. vad sägs om kanske lila, rosa eller grönt?
 
/emilia
KOMMENTERA (2)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Benji...

Skulle behöva en egen hoppsadel !
 
För tillfället så har har ju Lordens sadel stor är lite lite stor för han. Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha brunt eller svart läder därimot.. Han är ju lite brunfärgad , så jag tror att det skulle vara snyggt ! därimot har jag bara svart utrusning. Ja , jag har beslutsångest ...
 
?
 
 
 
 
 
 
 
Vad skulle ni valt ?
 
// Amanda
 
 
 
KOMMENTERA (3)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

konstigt!

har världens bästa bloggmotivation just nu, hade skrivit 4 inlägg men ingen av dom har kommit upp. och även om dom inte är tidsinställda så syns dom inte på bloggen. jag blir irriterad!
så om ni undrar varför det inte kommer några inlägg från mig ibland så kan det vara för att min dator/blogg.se inte fungerar som det ska. 
 
tack ändå för att ni kikar in här, det är guldvärt. och Eveline och Amanda håller igång bloggen jättebra så ni blir ju inte helt utan inlägg. ni kan ju ge dom lite förslag på vad dom kan blogga om? :)
/emilia
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Godmorgon!

Kom hem rätt sent från stallet i går då jag putsade å flätade på mina hestisar lääänge. Blev ingen tur runt byn, utan Pavve fick en välförtjänad vilodag helt enkelt! Nu ska jag snart fara mot storheden och köpa vattenhink, å nya borstar, känns välbehövligt! Hoppas ni får en superdag ute i kylan!!
 
/Eveline
KOMMENTERA (2)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

god morgon mina vänner !

Dagens plander är att fara och åka slalom men vågra kompisar . Kommer bli superkul! Jag har inte åkt på superlänge ,så vi får se hur det går;) Ponnyerna ska iaf vila efter hård jobbet igår. Så sjukt fina dom var ♥
 
Åker dit vid 1 och kommer hem runt 8-9 tiden , så det kommer bli en lång dag ! Kommer uppd från mobilen.
 
                                                           Gammal bild på Lorden ♥
                                                                   // Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

god morgon mina vänner !

Dagens plander är att fara och åka slalom men vågra kompisar . Kommer bli superkul! Jag har inte åkt på superlänge ,så vi får se hur det går;) Ponnyerna ska iaf vila efter hård jobbet igår. Så sjukt fina dom var ♥
 
Åker dit vid 1 och kommer hem runt 8-9 tiden , så det kommer bli en lång dag ! Kommer uppd från mobilen.
 
                                                           Gammal bild på Lorden ♥
                                                                   // Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Yoghurt ♥ 
 

 
Hittade dessa gammla bilderna ! Så snygg han är , han ser nästan ut som en liten stor häst ;) 
Och nu när jag kollar på bilderna inser jag hur äckligt mycket jag har gått ned .. ( Jag vet att jag är lång på han , men jag red i kanske 15-20 min i skritt och trav , corran red han före )
 
Jaja , älskar denna ponny . Han är så sjukt fin ! ♥ Önskar att jag var några år yngre så jag fick fortsätta täva och rida dig . Du var startskottet på mitt tävlande , och vilja satsa , love uu ♥
 
/ Amanda
KOMMENTERA (2)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Pluto ♥

 
Älskade, älskade, älskade fina, fina ponny. ♥. 
 
Tack bästaste Emilia för att du fotade!
 
/Eveline
KOMMENTERA (1)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

Dagen så långt -

Har varit en ganska lungn dag , vi har haft boll lekar hela dagen. Tråkigt , men nyttigt ! Sedan gick jag på stan med Oscar och Albin medans jag väntade på att mormor och morfar skulle kommma och hämta mig . 
 
Vad händer nu ? 
Jo , ska snart ut och rida mina vita . Båda ska först skrittas fram i skogen , och sedan trimmas på banan. Jag ska kräva ganska mycket av Lorden , skänkelvikningar , formen , bak och framdelsvändningar , små och stora volter , ska be mamma filma :) Benji ska jag mäst göra av med energi , lägga ut någon bom , träna på galopp ombyten, osv . Bara ha kul ! Ska åxo filmas.  Tar det raka eggbettet på Lorden , och pelham elller eggbett på Benji.
 
                                     Ikväll ? - Spelande med oscar , karra , och film. Mys ♥.
Kärlek till ponnyn ♥
 / Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

FREDAG

Åh så härligt med Fredag! Veckan har varit rätt seg och jag har varit jättetrött.. Men helgen har redan några skojsiga planer inplanerade!! Ska snart pallra mig iväg till stallet för att fixa Pavve och ta en mysig skrittrunda ute på byn med honom! Och så ska jag även pyssla med lilla Mojje. 
 Vi kör reprisbilden på finaste Mojje. I LOVE MY HOOLIGAN♥.
 
/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget

   

Amanda style

Köpte även ett par svarta jeans och en lång svart tröjja , mumms ... Hittade inte någon bild på dom så såhär får det va ;) 
 
// Amanda
KOMMENTERA (0)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

hej

förlåt för min urkassa bloggning , men jag känner att jag behöver prioritera skolan och hästarna före bloggen , tyvärr...Mår inte sådär superbra häller.  
 
Men ja ? vad har hänt idag ? skola , plugg och ponnyer. Benji fick sig ett rejält pass på banan , och lorden massa mys . Har ca 5 prov 2 veckor frammåt ,så jag har ganska mycket att stå i ;) måste även stada mitt rum . 
 
Men nu fick jag lite tid till att sätta mig och blogga ,och kolla ppå lite kläder  ( klickade hem lite saker till mig från gina , kommer på bloggen snart :)
Kan visa en mysig billd som jag tagit när jag inte har bloggat !
 
Han är inte riktigt som alla andra min ponny.♥
/ Amanda
KOMMENTERA (2)
publicerat i ALLMÄNT / länka inlägget

   

Tio sanningar ni kanske inte visste om mig

°Jag är välldigt ofta välldigt glad av mig
°Jag älskar att köra skoter
°Jag älskar mina pollar mer än allt annat
°Jag är jättespruträdd
°Jag suger på att åka slalom HAHA
°Jag gillar att sjunga, dock inte min grej riktigt
°Jag bokstavligt talat suger på bollsporter.. Och helt seriöst så tycker jag det är dötråkigt
°Jag älskar utlandet, skulle lätt kunna bo utomlands sådär ett tag
°Jag älskar att fotografera
°Det känns lite hermigt att jag gör detta som typ alla andra bloggare gör hiho
 
/Eveline
KOMMENTERA (0)
publicerat i E V E L I N E / länka inlägget